Пампорово

Коли под наем в Пампорово


Пампорово, или най-слънчевият български зимем курорт се намира на 1700м надморска височина, дълбоко разположен в Родопите. Слънцето явно е обикнало това кътче от България и го дарява със средно 100 слънчеви дни всяка зима. Тук може се насладите на безкрайните, вечнозелени гори и на чистия въздух , с който те даряват Пампорово. Курорта е разположен на около 250 км от столицата и на 80км от Пловдив. Макар да е основна посещава през зимата, местността привлича много туристи и любители на природата и през летните месеци.Тук всички гости могат да се почерпят с прословутата родопска кухня и да опитат много непознати за тях ястия.

Пампорово , освен ски писти предлага и богат културен живот. Близостта му до Смолян е от голямо значения , тъй като често скиорите решават да се докоснат до българската история и да посетят древния град. В малкото родопско градче туристите имат голям избор от места, заслужаващи посещаване – древната църква , планетариума и астромоническата обсерватория са само част от тях. Пампорово предлага удобни лифтове са изкачване , а пистите са от световна величина, не малко ски шампиони са се спускали тук. Дългият зимен сезон , продължаващ 5 месеца , красивата природа и гостоприемството на местните са главните причини курорта да е един от най-посещаваните от българи и чужденци. Най-лесния и удобен начин за придвижване до Пампорово и чрез кола , но ако не разполагате с такава или личния ви автомобил не ви устройва ви препоръчвам да си наемете такава за ден-два.

 

Автомобили под наем в Пампорово

Фирмата iRent предоставя коли под наем на най-ниските цени в България , като вие получавате нов , модерен и напълно оборудван автомобил под наем за цена започваща от 20 евро на ден – какво повече бихте могли да желаете!

Богатият автопарк , с който фирмата разполага гарантира , че ще откриете точно това, от което имате нужда. Автомобилите под наем предвидливо са разпределени според своя клас : икономичен, голям, джип, лукс и оше много други. Независимо дали отивате на почивка със семейството или на бизнес среща, ако се възползвате от услугите на iRent, то вие ще си гарантирате удобство, сигурност и ще ползвате автомобил под наем, който да ви представя в най-добра светлина.

Ако не познавате областта, в която ви се налага да пътувате би било най-добре да доплатите и да ползвате автомобил под наем с GPS система , за да не губите време в търсене на правилния маршрут. Срещу малко доплащане може да наемете кола с детска седалка , багажник на покрива и куп други екстри.

 

Автомобили под наем от iRent

Професионалистите от iRent са помислили и за бизнесмените и предлагат превози и транспорт на големи групи от хората, което е много подходящо , ако планирате симпозиум , визита , та даже и сватба. Така вашите гости наистина ще могат да се отпуснат и забавляват, без да се притесняват за безопасното си завръщане у дома. При организирането на такива събития фирмата предлага специални отстъпки , които се договарят лично с клиента.

Най-хубавата страна на iRent е , че автомобилите под наем, които те предлагат са с включени в цената застраховки срещу кражба или инцидент, а неограниченият пробег е допълнителен плюс за тази чудесна компания. Посетете iRent.bg и наемете автомобил под наем само чрез няколко щраквания на мишката – толкова е лесно!


IRent е единственият избор за хората, които искат отлично качество на достъпни цени. Фирмата е коректна и при възниклан проблем трябва единствено да позвъните на посочените от тях телефони и да се оставите в техните сигурни ръце, докато се наслаждавате на красивата природа и ски спусканията си в Пампорово.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...