Варна

Коли под наем в Варна


Варна е третият по големина град в България. Наричан още „Морската столица” градът е известен с морския си туризъм и със знаменитата Морска градина.Градът е разположен на северния и западния бряг на Варненския залив. Морските вълни постоянно галят града, а нощем гледката е невероятна.

 

Туристически обекти във Варна

Посетителите на Варна могат да се докоснат до топлината и жизнерадостта на варненци , да посетят резиденция Евксиноград, Морската градина и прочутият Фонтан на Сирените. Важна туристическа атракция е и Делфинариумът. Във Варна всяка година се провеждат множество културни мероприятия като най-известните от тях са Международните джаз и фолклорни фестивали, филмовият фестивал „Любовта е лудост” и Седмицата на морето. Градът е притегателен център за младежите , тъй като освен красота Варна предлага и университети на световно ниво. Множеството храмове и театри също допринасят за културния и морален живот на варненци. В града историята се преплита с новото и модерното по един странен начин и плод на това е един от най-красивите градове в България, който е провъзгласяван неколкократно за най-добър град за живеене.

 

Инфраструктурта във Варна

Високите инвестиции са свели безработицата до минимум , което е показател за икономическия потенциал на града, който ще се доразвива и в бъдеще.Градския транспорт е удобен , но често се случват и закъснения , затова ако престоя ви в града е кратък би било най-добре да си наемете кола.


Автомобили под наем в Варна

В момента най-доброто качество и цени в България за коли под наем са предоставяни от професионалистите от iRent. Всеки може да посети техния сайт на адрес www.irent.bg и да се запознае с детайлите на предлаганите от тях услуги. Компанията разполага с голям автопарк, в които присъстват автомобили от всеки клас : Икономичен, Лукс , Джипове, Минивани и др.

Това, което отличава iRent от другите фирми предлагащи коли под наем са многото отстъпки и услуги , които предлагат и не на последно място – вие получавате нови автомобили на цени започващи от 22 евро за ден, като в цената са включени застраховки и пътна помощ. Срещу допълнително заплащане можете да получите и кола , оборудвана с GPS система или такава с детска седалка.

Клиентите на фирмата могат да се възползват и от персонален шофьор, който да ги закара до всяка точка в България. Водачите са обучени професионалисти , гарантиращи удобство и сигурност.

Irent разполага с паркинг места на всички летища, благодарение на което няма да ви се наложи да търсите къде да паркирате личния си автомобил. Паркингите са охранявани денонощно и са снабдени с видеонаблюдения , за да е гарантирана сигурност на вашата кола.

По-практичните клиенти могат да се възползват от услугата лоялен клиент, с което могат да ползват допълнителни отстъпки от цената на наетата кола.

Irent са помислили и за хората, на които им се налага да пътуват често със самолет и за тяхно улеснение за въвели услугата “Meet and Greet”. Така вие ще бъдете посрещнат от представител на фирмата, с което ще спестите усилия,време и средства в търсене на превоз.

Клиентите могат да наемат и голям брой транспортни средства при организиране на приеми, частни визити , делегации и др. При ползването на тази услуга ще ви се предостави лична оферта и намаления.

При пътуване се оставете в професионалните ръце на хората от iRent. Нека те да се погрижат за благополучното ви пристигане , а на вас остава задачата да се отпуснете и да се насладите на пътуването и заслужената почивка.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...