Албена

Коли под наем в Албена


Албена е един от най-тихите и спокойни български черноморски курорти . Благодарение на специфичния си пейзаж – море и гора , курортът е предпочитано място за по – улегнали българи и чужденци, които искат да избягат от стреса на ежедневието в града и желаят да се насладят на една истинска почивка. Намира се на 30км от Варна и в непосредствена близост до Балчик. Курортът е известен с широката си плажна ивица , която достига до 150м. Застрояването на Албена започва през лятото на 1969г., като сега е изпълнен с голям брой модерни хотели , предлагащи всякакъв вид удобства и забавления на своите клиенти. Близостта на Албена до ботаническата градина в Балчик и резервата Балтата са само част от факторите , които привличат любители на флората от цял свят на това място. Балтата е тих резерват по устието на река Батова , които е известен със своята типично лонгозна растителност. Посетителите могат да се порадват на много видове дървета – бряст, габър , тополи , върби , глог , леска и много други . Тук ще откриете едни от най-високите дървета в България , като същевременно можете да се порадвате и на богатия животински свят. В Албена времето сякаш тече по-бавно , няма го забързания начин на живот , присъщ за Слънчев бряг и другите черноморски курорти. Само тук човек може да се докосне до истинската красота на българската природа , която често бива пренебрегвана , за сметка на светлините и купоните. В Албена човек намира себе си, умът му се освобождава и става по-възприемчиви за хубавите неща.

 

Автомобили под наем в Албена

Възползвайте се от услугите на iRent и наемете автомобил под наем , с който да посетите този чудесен и единствен по рода си български курорт. Позволете си удобството да се качите и да управлявате нов автомобил под наем на учудващо ниски цени. Представете си чувството да отидете на почивка , карайки Пежо 308, BMW 5 или BMW Х5 , без да натоварвате бюджета си . Наемете си кола под наем онлайн като посетите irent.bg и ползвайте отстъпки до 10% от цената на автомобила под наем . Просто трябва да попълните един формуляр , който отнема не повече от 5-10 минутки и да заявите модела кола под наем, който желаете и мястото и часа, в който искате да си го получите .

 

Коли под наем от iRent

IRent разполага с голям автопарк, което гарантира, че ще намерите най- подходящия за вас автомобил под наем на достъпна цена. При наемане на колата под наем за по-дълъг срок от време са предвидени и специални отстъпки, които допълнително намалят крайната цена за наемането на автомобила под наем. Най-хубавото нещо, което е и предимството на iRent пред конкурентите , е че във цената на всеки автомобил под наем са включени застраховки против кражба и инциденти, денонощна Пътна помощ и неограничение в пробега км. Благодарение на тези си черти , фирмата се е доказала като категоричен лидер на българския пазар.За ваше удобство iRent предлагат и превози на големи групи от хора , за което са предвидени лимузини,луксозни бусове или отделни автомобили . Фирмата осигурява и професионални водачи , които да се погрижат за вашата сигурност и тази на вашите гости. Посетете Северното Черноморие с автомобил под наем на iRent и си подарете комфорт, сигурност и много положителни емоции. Оставете грижите си на професионалистите и изживейте една пълноценна почивка в Албена .

На добър път!

Албена
 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...