Летище София

Коли под наем Летище София


Летище София е най-голямото и важно летище в България. Неговото икономическо значение е неизмеримо , но постоянните инвестиции и разширявания са индикатор за важността на аерогарата за държавата ни. Летището отваря врати в средата на 20 век и постоянно се е доразвивало , за да стане днес едно от най-модерните летища в Европа. В момента разполага с два терминала като общият им годишен капацитет е от около 4.5 милиона пътници.Летището е като малък град и разполага с голям брой магазини,кафета, места за бърза закуска , ресторанти и зони за отдих. Най-новото попълнение е наскоро откритата площадка , от която всички любители на фотографията могат да заснемат кацащите и излитащи от летището самолети. За улеснение на пътуващите, на аерогарата са разположени много туристически агенции, готови да организират набързо вашата екскурзия; бюра за обмен на валута; клонове на банки; офиси за коли под наем. Летище София разполага и с огромен паркинг, който за жалост често бива препълнен от близки на заминаващи и пристигащи граждани.
Аерогата София е разположена в покрайнините на столицата ни. Най-удобните начини да стигнете от града до летището са по бул. Брюксел или Цариградско шосе. Автобусната линия, свързваща аерогарата с града е № 84 , която пътува около половин час , преди да завърши курса си. През 30 минути пътува и бус , свързващ двата терминала на летището.


Автомобили под наем на Летище София от iRent

Много са фирмите за коли под наем , които се борят за пътниците от летището , но само iRent предлагат отлични услуги на отлични цени. Фирмата предоставя на клиентите специалната услуга „ Meet and Greet”, с която ще бъдете посрещнат от представител на фирмата още със слизането си от самолета. Той ще ви откара до наетия от вас автомобилпод наем, с което вие ще спестите време и пари. iRent разполагат и с паркинг на летището, които с готовност ще приеме личния ви автомобил. По този начин вие ще спестите до 80% от таксите на летището, ще спестите от возенето си в скъпи таксита и не на последно място – получавате бърз и лесен трансфер до летището, напълно безплатно. Паркингът е с денонощна охрана , висока ограда и видео наблюдение , така че оставете автомобила си в нашите сигурни ръце. Резервация за наемане на автомобил  под наем можете да направите и онлайн , като попълните един формуляр , отнемащ не повече от няколко минути. Чрез онлайн записването си вие ползвате отстъпка до 10% от цената на автомобила си.


Услуги на iRent.bg – Автомобили под наем Летище София

За удобство на своите клиенти iRent предлага и много екстри към автомобилите под наем:

- GPS системи
- детски седалки
- багажници на покривите

Това са само част от тях.

За най-изтънчените си клиенти фирмата предлага и трансфери от летището , до която и да е точка на страната. Така вие ще бъдете посрещнати от представител, ще получите наетата от вас кола и личен шофьор с дългогодишен опит , гарантиращ вашата сигурност и комфорт на пътя. Аерогара София е страхотно начало за обиколка на страната, която ще бъде едно наистина прекрасно и заслужено изживявяне.

Последвайте примера на хиляди българи и ползвайте услугите на iRent. Инвестирайте във вашето удобство и сигурност на пътя. Веднъж пробвали нашите услуги , вие ще разберете колко много сте изпускали досега.
Лек път!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...