София

Автомобили под наем в София

Разположен в подножието на Витоша, град София се слави като културния и икономически двигател на държавата ни.Тук се е съсредоточило 1/5 от населението на България и 20% от производството. София е била оживен град и през древността , но в днешно време градът се разширява с всеки изминал ден. След приемането на България в ЕС инвестициите потекоха и градът промени коренно своя облик превръщайки се в един от най-оживените и модерни центрове в Европа и годишно е посещаван от стотици хиляди туристи.

Бизнесът в града процъфтята, но с него и културния живот. Съсредоточаването на интелигенцията на България е показно за класата на града. Множеството театри и читалища осигуряват храна за ума, а близостта на Витоша осигурява чистия и свеж въздух.

Човек няма как да скучае в красивата ни столица , тъй като има много исторически паметници, които са главната туристическа атракция на града.

Само обиколката на по-големите храмове би ви отнела няколко дни. Нощният живот в София никога не спира. Заведенията преливат и има по нещо за всеки. В София се намират и магазините на всички известни световни дизайнери и марки, което показва важността на българския пазар за чужденците.

 

Какво трябва да знам ?

За жалост , като всяка столица, и нашата има проблем с транспорта. Вечно закъсняващите автобуси, прекачванията и блъсканицата гарантират едно неприятно и екстремно изживяване. Не е рядкост да се налагат пътувания от един или два часа, за да се изминат едва няколко километра. Такситата винаги са вариант, но главните пътни артерии често стават жертва на задръствания и има голяма вероятност да платите огромна сума, именно защото сте стояли 20-30мин в задръстване.

Това са причините най-добрият начин за транспорт на гостите на столицата да са колите под наем. Изборът от фирми е голям , но е много лесно да попаднеш на некоректна компания.

 

Коли под наем в България от iRent.bg

Irent е компания, което е доказала своя професионализъм и коректност. Ниските цени на предлаганите автомобили ги правят достъпни за всекиго, а големият автопарк , с който компанията разполага, гарантира че ще намерите това, което търсите. С цени от 22 евро за икономични коли и от 55 за джипове iRent успява да надмине конкуренцията. В цената на колата са включени застраховки и пътна помощ, като имате правото на неограничен пробег. Колите са нови модели, което гарантира тяхната изправност и вашето удобство. Компанията предлага и екстри като GPS система , чрез която ще достигнете вашата дестинация максимално бързо. Наемането на кола за по-дълги периоди от време драстично намалява нейния наем, което е още един плюс.

Irent предлагат и професионални водачи, които могат да ви закарат до всяка точка на България бързо, сигурно и удобно. Всички водачи са опитни, което гарантира вашата сигурност на пътя.

За бизнесмените, които пътуват често фирмата е предвидила услугата “ Meet and Greet”, благодарение на която ще бъдете посрещнат на летището от представител на iRent, които ще ви закара до указано от вас място.

Фирмата разполага с охраняеми паркинги в близост до всички летища в България, с което ви спестява парите от платения паркинг на летището и едновременно гарантира сигурността на автомобила ви.

Можете да наемете кола онлайн , като попълните прост формуляр и зададете мястото и часа, в който искате да получите желания от вас автомобил. Фирмата предлага пътувания до зимните курорти и голф игрища, където можете да се насладите на спокойствието и красотата на природата.

Irent – единственият избор на хората, ценящи времето и парите си.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...