За нас

За нас


„Автотрейд ТС” ООД е основана в края на 2010 година с търговска марка iRent и в своята дейност „Автотрейд ТС”ООД стъпва на 20-годишните опит и традиции на фирма ”Автотрейд” ООД в автомобилния бранш, утвърдени още от 1992 год. Фирмата има офиси в София, Варна и Бургас. Фирмата е водеща българска компания в сферата на Рент а кар и Туристически услуги , специализирана в изграждане на цялостни решения при необходимост за временно ползване на Автомобили под наем. Консултиране за структурата и оптимизацията на автомобилния парк, както и предложения за ползване на автомобили за Дългосрочен наем или Оперативен лизинг. „Автотрейд ТС”ООД е с доказана репутация на надежден бизнес партньор благодарение на множеството си успешни проекти и доволни клиенти. Сред клиентите на компанията са както големи компании като ЕОН България, Община Варна, DHL, EnBW, HP, IBM, OMV, SAP, така и малки и средни предприятия от България, Европа и Русия, и не на последно място многобройните клиенти и техните семейства дошли на почивка в България.


МИСИЯ НА ФИРМАТА

Мисията на фирма „Автотрейд ТС” ООД е да доставя висококачествени услуги на своите клиенти, да консултира и решава проблемите на клиентите си при умерени цени, осигуряващи рентабилността и просперитета на организацията. Компанията е поставила за своя мисия да разбира нуждите на клиентите си и да им предоставя решения, които в най-голяма степен ги покриват. Така фирма „Автотрейд ТС” ООД се превръща в дългосрочен партньор на доволни клиенти.


Ценностите на „Автотрейд ТС” ООД .

Тъй като ние сме готови да приемем различни предизвикателства, ние сме спечелили доверието на нашите клиенти и нашите партньори. Професионализмът е в основата на нашата фирмена култура.  Нашите резултати се дължат на работата ни в екип. Нашите специалисти имат различни квалификации, професионален стаж и култура. Те са нашият най-ценен актив. Групата се обединява, за да осигури положителни резултати, мотивация, професионално и лично развитие на своите служители. Индивидуалната професионална оценка, обучението, мобилността и разнообразието на бизнеса са ползотворни за професионалното развитие и мотивацията на служителите. Екипният дух е нашето бъдеще.  Всеки ден ние създаваме и се приспособяваме към нови специфични ситуации, характерни за вечнопроменящия се свят около нас.


ЦЕННОСТНА СИСТЕМА НА ФИРМАТА

Усъвършенстване – Всичко, което правим добре, можем да правим още по-добре. Обслужване на клиентите – Зависим от нашите клиенти и винаги отдаваме приоритет на поддържане и повишаване на равнището на обслужване. Професионализъм – Ефективното и всеотдайно използване и развитие на уменията е основно изискване във фирмата. Хората – Хората ни са източникът на нашата сила. От тях черпим интелигентността на фирмата, определяме престижа си и жизнеспособността си. Основните човешки ценности за нас са съпричастността и колективната работа. Печалбите – Печалбите са в последна сметка мярката за ефективност, с която осигуряваме на нашите клиенти най-добрите автомобили за задоволяване на техните високи потребности. Печалбите са необходими, за да оцелеем и да се развиваме.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...