Употребявани автомобили

Направление „Употребявани автомобили” към фирма „Автотрейд” ООД стартира още със създаването на компанията през 1992 г.
От април 2006 г. вече е самостоятелен обект.Основната дейност на направлението е свързана с продажба на нови и употребявани автомобили.

Модерният комплекс за автомобили втора употреба (район „Владиславово”, над METRO – посока Аксаково) е разположен на площ от 3 декара и е изграден съобразно всички съвременни изисквания и стандарти. Теренът около базата е асфалтиран, с маркировка за всеки автомобил на паркинга. Комфортно фирмено барче предлага топли и студени напитки и уют за минутки отдих. На разположение на клиентите са повече от 50 автомобила, поддържани от служителите на фирмата

Какво предлагаме?

- Volkswagen: нови и втора употреба;
– BMW: втора употреба;
– Mercedes: втора употреба;
– Audi: втора употреба;
– Peugeot: втора употреба;
– Opel: втора употреба.
– Mazda;втора употреба
– Тоyota;втора употреба
За ваше улеснение: на територията на автосалона могат да бъдат поръчани и нови автомобили с марката Volkswagen – пълната гама от леки и лекотоварни автомобили на компанията.

Нашите предимства:

1. Млад и амбициозен екип професионалисти, готов да предложи комплексно и качествено обслужване в отговор на изискванията на всеки клиент.
2. Доставка на автомобилите от чужбина. Освен на територията на България, фирмата работи и с много представителства в Германия и в други европейски страни.
3. Работеща система buy back за обратно изкупуване на автомобили с приспадане на остатъчната стойност при покупка на нови.
4. Дилъри, продавач-консултанти, офис-асистенти и охранители се грижат за сигурността, цялостната поддръжка, застраховката и регистрацията на всеки автомобил.
5. Изгодни условия на Autotrade lizing – за нови и употребявани автомобили.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...