Созопол

Коли под наем в Созопол


Созопол е един от най-посещаваните ни черноморски курорти. Градът се намира в югоизточната част на България в близост до град Бургас. Созопол е разположен в дъхавата прегръдка на Странджа , а морето от изток нежно гали плажа на града . Това е и най-старото селище по нашето черноморско крайбрежие , като датировката му е от преди около 5-6 хилядолетия . Поради това и градът е чест обект на интерес от страна на историци и архиелози , търсещи запазени артефакти от миналото. Старият Созопол ежегодно привлича хиляди туристи , дошли да надникнат в миналото и да се докоснат до бита на хората живяли някога по тези земи.Запазени са големи части от крепостните стени , които някога са опасвали града на Аполон.Времето нежно е запазило и старовременните къщи, които все още красят старата част на града и разказват тайните си на туристите. В околностите на Созопол и най-вече по хълмовете около града туристите могат да се натъкнат на укрепления от тракийско време , които някога са служили като преграда и защита срещу чуждите набези. Такива крепостни съоръжения могат да бъдат видяни на вр.Атия, вр.Бакърлъка и на още няколко места в околоностите на града. Но не само историята на Созопол е богата , природата се е развихрила и е придала най-причудливи форми тук . Полуостровът, на който е разположен Старият град , цепи вълните и е символ на борбеността на хората , живяли тук. В околностите на Созопол има толкова много интересни обекти , които заслужават да се посетят , затова и ако посещавате това китно място е най-добре да го направите с кола.

 

Автомобили под наем в Созопол

Фирмата iRent и нейният огромен автопарк предлагат на клиентите си автомобили под наем за всеки джоб и случай. Тук ще намерите семпли автомобили под наем за почивка със семейството и супер луксозни , подходящи за бизнес срещи и абитуриентски балове. Цените започват от едва 20 евро на ден , като вие получавате нов автомобил под наем на не повече от 5-6 години , с включени в цената застраховки и денонощно обслужване от Пътна помощ. iRent са се погрижили за клиентите си и предлагат много отстъпки – при попълване на формуляр и наемане на кола под наем онлайн вие получавате отстъпка от 5-10% , при наемане на кола под наем за по-продължителен период се предвиждат още отстъпки , а за лоялните си клиенти фирмата предвижда и допълнителни намаления. Това са и причините iRent да е най-търсената компания за наемане на автомобили под наем в България. GPS системите, детските седалки и още куп други есктри са само малка част от нещата, с които можете да оборудвате наетия автомобил, срещу символично доплащане.

iRent са помислили и за хората, пристигащи от чужбина и предлагат услугата “Meet and Greet”, благодарение на която ще бъдете посрещнати от наш представител и транспонтирани до желано от вас място , с което вие ще спестите време, нерви и пари в търсене на друг вид транспорт. За ваше удобство и улеснение iRent предлага и услугите на професионални шофьори готови да ви закарат , до който и да е град в България максимално бързо, безопасно и удобно за вас.

iRent са доказали професионализма и безпрецедентната си коректност през годините и биват избирани от все повече и повече българи. Ниски цени на автомобилите под наем са съобразени с възможностите на народа и са по джоба на всеки. Подарете си една незабравима почивка по Южното Черноморие и се наемете автомобил под наем от нас днес. Уверете се в нашия професионализъм и се настанете удобно в предлаганите от нас автомобили под наем.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...