Бургас

Коли под наем в Бургас


Бургас е четвъртият по големина град в България , но в икономически план той е един от най-развитите ни центрове. Градът е известен с натовареното си международно летище ,свързвайки го с  четирите точки на света и с огромното си пристанище, чийто товарооборот е най-големият в България. Силно индустриален и международен център , Бургас се е утвърдил като водеща дестинация за чуждите инвеститори. От дълбока древност районът около Бургас е бил от важно търговско значение, тъй като е разположението му е стратегическо.

Днешният облик на Бургас

Днешният облик на града е съвсем различен – Бургас е средище на млади и модерни хора, които притегляни от възможностите, които града предлага, го променят още повече и го превръщат в един от най-модерните бизнес центрове не само в България, а и на целия Балкански полуостров. Символ на това е новият университет, отличаващ се като чудо на архитектурата и дизайна. Заобиколен от езера и разположен на крайбрежието , градът привлича милиони туристи всяка година , които искат да се докоснат до нашата история, красотата на българското черноморие и лечителните способности на минералните извори около Бургас.

 

Автомобили под наем в Бургас

Тези фактори неминуемо водят и до проблеми с намирането на превоз в града. Чакането на градски транспорт е мъчително и в никакъв случай не е препоръчително , тъй като има много закъснения и няма гаранции , че ще пристигнете там , където искате,навреме. Използването на таксита също не е за препоръчване , тъй като ако водите по-активен начин на живот трудно ще смогвате да плащате надутите неоснователно цени. Затова и най-разумния избор за транспорт са колите под наем. Гостите на града трудно биха се ориентирали и избрали правилната фирма , която да предоставя отлични услуги на достъпни цени.

 

Резервация на кола от iRent.bg

Екипът на irent.bg предоставя всичко , от което бихте се нуждаели в това отношение. Фирмата разполага с голяма гама от автомобили, като клиентите могат да изберат кола според техните лични нужди. Можете да избирате между няколко класа автомобили като: Икономичен,Компактен, Голям, Джипове, Лукс и др. Това гарантира , че ще получите това, от което наистина се нуждаете.

Друго предимство на iRent е , че формуляра за резервации на Автомобили под наем е онлайн , което прави наемането на кола още по-лесно,приятно и достъпно. Системата ви предлага няколко точки,  от които можете да си наемете кола под наем, като за още по-голямо акуратност можете и да изберете точен час на наемане, за да не се налага да плащате за време, през което не сте ползвали автомобила .

Фирмата предлага и трансфери до различни точки на България , като за ваше удобство ще ви бъде назначен професионален водач с голям опит, гарантиращ вашата сигурност на пътя. iRent предлага възможността за наемане на голям брой автомобили за вашите частни визити и приеми, като условията за това и   намaленията се обсъждат лично с клиента.

Компанията разполага и с паркинг на всички летища в България, така че да не се налага да търсите къде да паркирате автомобила си. Също така може да се ползвате  услугата лоялен клиент и да се възползвате от много преимущества  и намаления , които тя предлага. В цената на автомобила са включени застраховки при инциденти и кражба, пътна помощ, а най-хубавото е че няма ограничение на пробега.


Защо iRent.bg

- iRent е избора за всеки трезвомислещ човек, ценящ времето и парите си.
- Ниските цени на автомобилите.
- огромните отстъпки при наемане на коли под наме за по-дълъг период от време.
- отзивчивостта на екипа не са за изпускане, още повече в период на икономическа криза.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...