Пловдив

Коли под наем в Пловдив

Днес град е един от най-красите български градове , но същевременно предлага и огромни възможности за развитие на всичките си жители. Близостта му до Родопите и Стара планина допринасят за живописната гледка от града.Пловдив е построен в подножението на 7 хълма и оттам му идва и прозвище „ Градът на седемте тепета”.

Днес той се е утвърдил като културно средище и всяка година се провеждат стотици мероприятия , като най-значимо за бизнеса и икономиката е Международния панаир.

 

Туристически обекти в Пловдив

Посетителите на града могат да се докоснат до културата на траки, римляни и византийци. Символ на града е останалият почти непокътнат и борещ се с времето римски амфитеатър, а други паметници са Римския одеон , който представлява сграда за изнасяне на музикални представления. Римската агора и стадион привличат много туристи , но Старият Пловдив си остава предпочитан от българските посетители на града, тъй като изобразява живота през Възраждането и е врата към нашето минало.

Пловдив е известен с бурният си нощен живот и е изпълнен с множество от клубове и дискотеки, в които човек може да чуе всякакви стилове музика, от класическа до поп-фолк. За хората, които предпочитат разходките град Пловдив също е много благоприятен , тъй като има какво да се види.

Ако кривнете от главните улици и се поразходите по китните, криволичещи улички е много вероятно да се натъкнете на художници,поети , грънчари и куп други майстори , които можете да погледате в захлас.

Въпреки всичко казано дотук, като всеки голям град и в Пловдив проблеми с транспорта, като вече не са рядкост и закъсненията на маршрутки,автобуси и тролейбусите.

 

Резервиране на кола в  Пловдив

Такситата се бавят, а ако попаднете в задръстване това ще се отрази сериозно и на сметката ви , затова и най-удачният избор е да си наемете Автомобил под наем .

Доскоро това се считаше за привилегия , която само изтъкнати бизнесмени могат да си позволят , но вече не е така.

 

Автомобили под наем в Пловдив

Фирмата iRent предлага голяма гама от автомобили под наем на достъпни цени. Клиентите имат възможността да резервират кола под наем онлайн , като зададат точен час на наемане и връщане , с което не се налага да плащат за време, през което не са ползвали колата под наем. Всички автомобили под наем имат включена застраховка при инцидент или кражба, имат достъп до Пътна помощ денонощно , а срещу малко доплащане можете да наемете и кола под наем с GPS система , за да не лутате из града без посока. Също така можете да наемете автомобил под наем с седалка за бебета, като всичко това се отразява минимално на крайната цена за наем.

Клиентите могат да избират от няколко класа автомобила: Икономичен, Джип, Лукс, Миниван, на най-ниски цени. При дългосрочно наемане се предвиждат още намаления.

iRent предлага възможността да си наемете професионален водач, който да ви закара до всяка точка в България, докато вие си почивате. Водачите ни са с големи умения , а опитът им зад волана гарантира сигурността на пътуването ви. При посещение на аерогара може да се възползвате и от нашите запазени паркинг места, за да не се налага да си губите времето в търсене на пролука, където да паркирате автомобила си.

Ако пристигате от чужбина можете да се възползвате от услугата “Meet and Greet”, чрез която вие ще бъдете посрещнати от наш представител на летището и ще спестите време,усилия и пари.

iRent е компания предоставящи коли под наем на достъпни цени с гарантирано качество и нашите клиенти се увеличават с всеки изминал ден, тъй като ние сме винаги коректни и изпълняваме всичките си задължения, като се грижим за вашия комфорт.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...