Голф дестинации

Голф дестинации


През последните няколко години България се утвърди като една от най-желаните дестинации за любителите на голфа. Най-сетне този аристократичен и престижен спорт намери почва тук , в нашата родина. Чужди и български инвеститори съзряха потенциала на природата ни и създадоха чудесни игрища , привличащи голф величия от световна класа , които решават да прекарат почивката си в България и да се порадват на уникалните гледки , разкриващи се от нашите нови и високотехнологични голф игрища. Все повече турнири се играят в България и изглежда , че през следващите няколко години интересът още повече ще се повишава, но това не е странно при наличието на терени като Блексирама Голф, Риу Правец и Тракийски скали.
Всяко от тях е разположено на живописно място , на което играчите да се наслаждават едновременно на играта си, на красивата ни природа и на приятния ни климат.

Блексирама е едно от най-известните игрища в България и се намира на едва 30км от морската ни столица – Варна. Проектирано по модел на  Гари Плеър, то предлага спиращи дъха гледки и неописуем комфорт на всичките си гости. Модерния комплекст и близостта му до Варна , гарантират че всички прищевки на гостите ще бъдат посрещнати, тъй като театри, кина, молове, дизайнерски бутици и шикозните ресторанти са на едва 20 минути път от Блексирама Голф.

Риу Правец Резорт е разположен на брега на езерото в живописния Правец. Тук всички голф играчи могат да се насладят на прекрасен климат, игрище от световно ниво и отлично обслужване от страна на персонала. Посетителите на хотела могат да поиграят в казиното или да релаксират и да се отдадат на спа процедури. Най-голямото предимство на това игрище е , че е разположена на едва 40 минути път от столицата и често е първата спирка на чуждестранните играчи. Тракийски скали е може би най-красивото игрище в България. Това райско кътче също е било проектирано от Гари Плеър, но бива допълнено от красотата на нашето Черноморие, чиито вълни се разбиват в близките скали. Игрището разполага с луксозни студиа и апартаменти , ресторант и със собствен живописен плаж.

 

Коли под наем в голф курорти

Голфът е игра за богатите , или поне такова беше разбирането доскоро. Вече почти всеки средностатистически българин може да си позволи да изкара почивката си играейки голф в някои от родните комплекси. Все още е в сила неписаното правило, че играчите на голф са класни хора с възможности. Затова и най-добрият начин да се представите в добра светлина , посещавайки някои от голф дестинациите е да наемете луксозен автомобил под наем. Това често излиза твърде скъпо , но предлаганите от iRent луксозни автомобили под наем са на съвсем приемливи цени. Цените на луксозните коли под наем  започват от 60 евро за ден , като са предвидени намаления при наемането им онлайн или удължаването на срока на ползване. Специално за вас , клиентите на iRent, фирмата е предвидила и възможността да наемете кола под наем и свой личен шофьор, който да се погрижи за вашето удобство и сигурност на пътя. Водачите ни са с дългогодишен опит и доказани умения зад волана.

Подарете си заслужена почивка и поиграйте голф с едни от най-успелите хора в България. Запознайте се с красотата на този спорт и се насладете на заобикалящата ви природа. Независимо дали ще се възползвате от предлаганите от iRent допълнителни услуги или само ще наемете кола , вашето удовлетворение е гарантирано. Веднъж докоснете ли се коректността и професионализма ни вие ще останете наши клиенти завинаги.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...