Банско

Коли под наем в Банско

Банско е едно от най-живописните български градчета. Всяка година хиляди посетители биват притегляни на това уникално място от неговата прекрасна природа и пъстра история. Разположен в прегръдката на Пирин , Банско се радва на предимно средиземноморски климат и е известен със своята мека и продължителна зима. Снежната покривка тук се застоява около половин година , което прави градът предпочитано място от много скиори и любители на зимните спортове.
Тук ежегодно се провеждат спортни мероприятия , които привличат професионалисти от световна величина. Жителите на Банско се славят с техния народен хумор и уникалните гозби , които могат да се опитат единствено на това приказно място. Този район е подарил на България едни от най-видните ни дейци – Неофит Рилски , Никола Вапцаров и Паисий Хилендарски са само част от големите българи , родени в града. За щастие българщината все още е жива в Банско и тук можете да срещнете едни от най-големите родолюбци.

Банско предлага не само ски развлечения , богатата история на това селище разкрива още куп интересни место , които всеки турист може да посети . Целия град със своята архитектура е като музей , а в околността са открити над 100 архитектурно-исторически паметници , някои от които с национално значение.Открити са около 100 археологически обекти , а  най-любознателните туристи могат да посетят някой от многото исторически музей в града.

 

Автомобили под наем Банско

Най-удобният и сигурен начин да стигнете до Банско е чрез автомобил под наем . В България има много фирми занимаващи се с отдаването на коли под наем , но общото между по-голямата част от тях е ,че няма съответствие между цената и качеството на автомобила под наем.

 

Коли под наем от iRent

Фирма iRent е една от малкото предлагащи отлични услуги , на народни цени. Постоянно разращващият се автопарк е гаранция за големия избор от автомобили под наем, всички от които са нови модели. IRent са се погрижили всеки да намери това, което търси и предлаганите от тях автомобили под наем са разделени в няколко класа: икономични, големи, лукс, специални и други. Ако ще посещавате Банско със семейството най-удачният автомобил под наем за вас би бил от клас икономичен. Така няма да натоварвате допълнително бюджета си. С цени започващи от 20 евро на ден, iRent е без конкуренция на българския пазар , а многото отстъпки правят автомобилите им още по-достъпни. При наемане на коли под наем онлайн всички клиенти могат да изберат времето и мястото, от което желаят да вземат автомобила си , като същевременно получават и отстъпка до 10% от цената на наетата кола под наем. За лоялните си и чести клиенти фирмата е предвидила допълнителни отстъпки, а при наемане кола под наем за по-дълъг срок , на който и да е автомобил , всички клиенти получават още отстъпки. Не забравяйте, че в цената на автомобила под наем са включени всички застраховки, обслужване от Пътна помощ и неограничен пробег.Това е главното предимство на iRent и затова, това е компанията която бива избирана все по-често от българите.

Срещу минимално доплащане всички клиенти могат да си изберат и екстри в автомобилите си. Ако ще посещавате Банско, но не сте запознати с района, би било най-добре да наемете автомобил под наем с GPS система , за да стигнете максимално бързо и сигурно. За семействата с деца се предлагат и автомобили под наем с детски седалки , за да бъде детето ви във сигурност по време на движение.

IRent – големи отстъпки, народни цени и отлично качество. Това е мнението на всички наши клиенти, които са се доверили и продължават да се доверяват на нашия професионализъм.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...