Русе

Коли под наем в Русе


Русе е един от най-красивите български градове. Разположен е в най-източната част на крайдунавската низина , градът е важен икономически център за България . Русе е петият по големина град в страната, но въпреки това неговата урбанизация не е довела до нарушаване на старинния облик на града.

 

Историята на Русе

Историята на града започва още преди повече от две хилядолетия , когато областта е била населена главно от траки. Тук се е намирал военен флот с важно стратегическо значение, каквото е и до днес. Русе свързва България с Румъния с прочутият „Дунав мост” . Наричан още „Малката Виена” градът е запазил прекрасните сгради от края на 19в и началото на 20в. Самият облик на градът е някак си странен , чужд. Такава красота и изисканост е рядко срещана в България, а още повече цял такъв град. Една от най-значимите и красиви сгради в Русе е къщата на Андрея Тюрио – украсена с помпейски живопис и ръчно изрисувани тапети. Посетителите на града остават очаровани от висока култура на русенци, която явно отдавна са станали европейци и ценят красотата на града си. Туристите могат да напуснат за кратко прекрасния град и да посетят намиращата се в близост пещера Орлова чука. Втората по дължина пещера у нас е удобна за разглеждане целогодишно и обучен гид развежда туристите из галериите. Пристанището в Русе е от голямо икономическо значение, тъй като него преминава голяма част от речния ни транспорт.

 

Автомобили под наем в Русе

Наемете автомобил под наем от iRent и посетете Русе през уикенда. Няма нужда да плащате за скъпи екскурзии в чужбина , за да се насладите на красотата на европейските столици , тъй като крайдунавският град е тяхно умалено копие. Възползвайте се от уникалните предложения на компанията и наемете автомобил под наем онлайн с отстъпка до 10%. Това е единствената фирма в България , която предоставя толкова модерни автомобили под наем на толкова ниски цени.

iRent е фирма с доказан професионализъм и предоставя голям избор от автомобили под наем и услуги. Можете да наемете автомобили под наем от класа на Chevrolet Spark за икономично семейно пътуване или пък Audi A8 , ако ще посещавате града по бизнес.

 

Автомобили под наем от iRent

IRent предлагат на клиентите си автомобили под наем с доказано качество и сигурност на пътя, но ако не желаете да карате, то можете да наемете един от професионалните ни водачи. По този начин вие гарантирате сигурното си пътуване и безпроблемно достигане, до която и да е точка на България. Комфортът от тази услуга е достъпен за всички готови да доплатят неголяма сума към цената на автомобила под наем.

При организирани мерояприятия фирмата е готова да предостави голям брой автомобили под наем, бусове , лимузини и професионални шофьори. По този начин на вашите гости няма да им се налага да шофират след фирменото парти например. Тази услуга е много подходяща и при организирането на сватби,  симпозиуми или делегации. Доверете се на професионализма на iRent и се оставете в сигурни ръце. Посетете сайта на компанията на адрес www.irent.bg , ако желаете по-детайлна информация . На този адрес можете да намерите и пълната гама от услуги , които фирмата предлага и да намерите начини за контакт с представител на iRent. Той учтиво ще изслуша вашите желания и ще ви предложи най-подходящия за вас автомобил под наем , като ще ви информира за всички възможно екстри – GPS, детски седалки и др. Представителите на фирмата ще ви запознаят и с възможните отстъпки при наемането на повече автомобили под наем , при ползването на даден автомобил под наем за дълъг период от време или просто , ако сте лоялен клиент.

 

Посетете „Малката Виена” , ползвайки услугите на iRent и се потопете в европейския начин на живот.

На добър път!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...