Боровец

Коли под наем в Боровец


Боровец е най-големият ни ски курорт. Разположенението му по склоновите на Рила гарантира чудесни условия за зимни спортове . Вълшебно е когато караш ски по някоя от пистите,а топлите лъчи на Слънцето галят зачервеното ти от студ лице.Както подсказва и името курортът е заобиколен от прекрасни борови дървета , които целогодишно придават уникалния дъх на местността. Боровец е разположен на 120км от София и едва на час път от Пловдив, което го прави предпочитана дестинация за каране на ски през уикендите от хиляди граждани. Въпреки големия наплив от ентусиасти и туристи ,курортът си остава все така спокоен,тих и чист. Тук никога няма да видите захвърлени торбички или фасове, защото хората биват омагьосани от гледката и не дръзват дори да запалят цигара, а стоят затаели дъх.

Боровец разполага с голям брой писти , като всяка от тях е с различна степен на трудност, за да може всеки човек – начинаещ или експерт да се наслади на уникалното спускане по Рила. Красотата на курорта привлича ежегодно хиляди чужденци, които останали очаровани от красотата на природата ни и българското гостоприемство се връщат всяка година. Многото лифтове предоставят лесното изкачване, а топлите чайни предлагат подслон на премръзналите туристи. Нощно време е още по-красиво , защото лунните лъчи се отразяват в белотата на снега , за да се получи една уникална гледка. В Боровец може да се насладите и на традиционната българска кухня в някоя от тихите тавернички, в които се усеща истинския дух на планината.

 

Автомобили под наем в Боровец

За жалост достъпа до курорта не е много лесен. Автобусите не се движат често, а с такси би ви излязло твърде солено. Ако не разполагате с личен автомобил, то най-добрият ви избор би бил да си наемете кола  под наем от фирмата iRent. Предлаганите условия са без прецедент в България, а цените са повече от достъпни. Можете да наемете кола под наем с естри като GPS система , за да не се загубите по пътя. Също така срещу минимално доплащане може да наемете кола под наем с багажник на покрива на автомобила , на който лесно да поставите сноуборда или ските.

Нaй-изгодни автомобили под наем може да намерите единствено от iRent. Автомобилите под наем са разделени в класове и имате възможността да избирате между икономични,комби,джипове, лукс или специални. Цените варират от 20 до 115 евро за най-луксозните возила . В цената са включени застраховки при инцидент и кражба , обслужване от Пътна помощ и най-хубавото – няма ограничения в пробега.

 

Автомобили под наем от iRent

Друг плюс на компанията е , че можете да си наемете кола под наем онлайн , като просто посетите irent.bg и попълните един формуляр. Клиентите на фирмата имат възможността да заявят час на наемане , за да не плащат за време , в което не са използвали наетия автомобил под наем . На сайта можете да окриете, също така по-обширна информация за дейностите на компанията.

Можете да се възползвате от специалното предложение и да наемете наш обучен и опитен шофьор , които ще ви закара, до която и да е точка в България. Това е наистина удачен избор за хора , които искат да празнуват , но им се налага да управляват кола след това.

За редовните си клиенти iRent са предвидили специални предложения и намаления, но те трябва да се обсъдят с консултант на фирмата.

Не се лишавайте от удоволствието на планината и свежия въздух. Наемете кола под наем от iRent и оставете всичките си тревоги в града и се насладете на уникалните красоти на българската природа и на чудния аромат на планинските гозби, които ще опитате в Боровец.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...