Балчик

Коли под наем в Балчик


Има едно китно градче , разположено по северното ни Черноморие. За неговата красота има легенди, а сред жителите му се открояват едни от най-будните българи. Балчик, или Белия град е разположен е средните части на нашето Черноморие и се намира в близост до курортния комплекс Албена , също така и до Добрич и Варна. Това място е било заселено от дълбока древност и това не е изненадващо , предвид уникалните красоти , които се разкриват от града. Разположен върху белите варовикови скали , градът нежно гледа морето, а то от своя страна му разкрива всичките си тайни и го благославя с топъл летен бриз. Варовиковия строеж на областта пречи на построяването на високи сгради , защото на това място свлачищата са чести явления. Посетителите на Балчик се връщат назад във времето и остават омагьосани от простия  и безгрижен начин на живот.

Не случайно тук е била лятната резиденция на кралицата на Румъния – Мария Александрина. Мекият климат и красотата на балчишките скали и нашето топло Черноморие са се харесали на румънската аристокрация и интелигенция. Така в началото на 20в. Балчик се е утвърдил като културно център по северното ни Черноморие. Дворецът на кралицата днес е една от главните атракции в града и ежегодно бива посещаван от хиляди българи и чужденци. Друго често посещавано  място в Белия град е ботаническата градина на Софийския университет , която приветсва посетителите си с красота и невероятното ухание на български и екзотични растения. Тук се намира и втората по големина кактусова колекция в света. Балчик е едно уникално място,което трябва да бъде посетено от всеки българин. Наемете си нов автомобил от iRent и посетете този чуден черноморски град , който със сигурност ще остане в съзнанието ви. Огромния автопарк на компанията е изцяло от нови автомобили и то на ниски цени, започващи от 20 евро на ден. Най-хубавото е, че в цената са включени всички застраховки,такси , доставка до летище, Пътна помощ и не последно по важност – неограничен пробег.

 

Автомобили под наем в  Балчик

Възползвайте се от новите предложения на iRent и се насладете на красотата на Балчик , като се oставите в умелите ръце на някои от нашите опитни водачи. По този начин вие ще си осигурите едно безпроблемно,сигурно и удобно пътуване , до която и да е точка на България. Ако пътувате със семейството горещо ви препоръчваме да наемете кола под наем с детска седалка , GPS система или багажник на покрива , за да може да вземете целия си багаж и да не рискувате да се загубите. Тези екстри няма да окажат голямо влияние на крайната цена на автомобила под наем. Семейните автомобили под анем са на най-ниски цени , защото iRent осъзнават колко се отразява една семейна почивка на бюджета и се опитват да ви облекчат максимално. При наемане на автомобила под наем за по-дълго време се придвиждат и допълнителни отстъпки , а при наемане на желания автомобил под наем онлайн всички клиенти получават отстъпка от 5-10% от цената. Ако пътувате сами силно ви препоръчвам да си наемете някой от спортните модели и да се насладите на едно уникално изживяване. Как ви се струва идеята да карате новото BMW Z4 Cabrio по нашето живописно крайбрежие , докато слънчевите лъчи ви галят с топлината си , а бризът ви разхлажда по един много приятен начин.

Всичко това можете да намерите на народни цени единствено от iRent – най-коректната компания в бранша, която с всеки изминал ден привлича все повече и повече клиенти.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...