Летище Бургас

Коли под наем Летище Бургас


Бургас е най-големият град по южното Черноморие на Бългрия. Намира се в близост до българските курорти с най-добри плажове – Слънчев Бряг, Несебър, Равда, св.Влас, Поморие, Приморско, Созопол, Китен, Лозенец. Бургас е важен индустриален център и транспортен възел както и туристическа дестинация и начална точка за туристите пътуващи на юг.  Градът предлага динамичен живот, просторен плаж, крайморска градина и редица интересни музеи.

Ако планирате да посетите Бургас и все още не сте си резервирали автомобил, може да го направите като използвате формата ни за резервации отляво.

Ако Бургас е началната точка на вашето пътувате, iRent има офис на Летище Бургас, от където може да наемете своят автомобил на място. iRent Ви предлага и доставка до Бургас както и ваканционни апартаменти под наем, за вашата перфектна почивка в Бургас.

Най-доброто време за посещение на Бургас е през лятото, когато центъра на града е оживен от тълпи от туристи отправили се към морският парк. В града ще намерите както клубове, барове и дискотеки, така и музеи и интересни галерии. А ако сте любител на природата, Бургас ще Ви предложи четири езера със защитени видове птици, на които можете да се насладите в близост до града. Най-добрият начин да разгледате Бургас е да наемете автомобил.

 

 

Съветите на iRent за вземане на автомобил по наем.


Избиране на автомобил под наем

След като изберете Място На Вземане, Дата и Час На Вземане, ще бъдете пренесени към нашата страница с резултати визуализираща всички свободни коли за желаният от Вас период. Помислете внимателно каква кола ще резервирате. Ако пътувате с деца или много багаж, най вероятно ще Ви трябва голям седан, миниван или джип. От друга страна, ако търсите най-изгодната за Вас оферта, ще трябва да резервирате най-малкият клас автомобил под наем или да прегледате последните намаления, които предлагаме в раздел промоции коли под наем.

iRent предлага и много допълнителни екстри като багажник за ски, багажник за покрив, вериги за сняг, бебешки и детски седалки и GPS система. Може да изберетаеекстрите които желаете на трета стъпка от резервационният процес.

 

 

Коли под наем Летище Бургас


Резервиране на автомобил под наем

iRent предлага най-изгодите цени на местния пазар, особено за дългосрочни наеми. В крайната цена са включени: 24 часова пътна помощ на територията на България, неограничен пробег, застраховка „Гражданска отговорност”, винетна такса, CDW и TP.

Ако все още не сте го направили, обмислете възможността да се присъедините към програмата ни за лоялни клиенти.  Всички притежатели на клубни карти на iRent получават редица привилегии, а при взимане на резервираният автомобил не е нужно попълване на каквито и да е документи, тъй като ние вече имаме данните на клиента. Притежателите на клубни карти получават и допълнителни отстъпки от крайната цена. За повече информация относно Клубните Карти на iRent се свържете с нас или с местния ни представител.

 

Винаги четете Условията за Наемане на автомобил

Четете внимателно условията за наемане на автомобили преди да потвърдите резервацията. Ако не сте напълно наясно с някои от условията, моля не се колебайте да се свържите с нас.

Крайната цена на автомобила под наем

Всички показани на Втора стъпка цени са без ДДС (Данък Добавена Стойност е в размер на 20%, той се калкулира автоматично на последната Трета стъпка от резервационният процес). В крайната цена са включени:

√ Неограничен пробег

√ Застраховка „Гражданска отговорност” валидна за Европейския съюз

√ Пътна такса – винетка за територията на Република България

√ 24 часова пътна помощ за територията на Република България

√ CDW – ограничаване на отговорността при щета до размера на депозита. Важи при представянето на протокол от КАТ. Не важи при употреба на наркотици, алкохол или други упойващи средства, както и при неспазването на закона за движение по пътищата

√ TP – ограничаване на отговорността при кражба до размера на депозита. Важи само при представянето на протокол от КАТ и връщане на документите и ключовете на наетия автомобил

√ Такса доставка летище

При вземане на автомобила

При вземането на резервираният автомобил под наем, представител на iRent ще ви помогне да огледате колата за възможни драскотини или щети. Всички детаили се отбелязват в приемно-предавателния протокол. Проверете километража, както и дали всички светлини работят без проблем. Ако установите проблем, моля съобщете го на нашият представител.

Много важно е преди да напуснете паркинга, да се запознаете добре с колата. Вижте, от коя страна на автомобила е резервоара, от къде се включват мигачите, чистачките и фаровете. Обърнете внимание и на елементарните на пръв поглед неща като цвета на колата, регистрационният номер и модела – така няма да я изгубите първият път когато я паркирате на оживено място, малка уличка или голям паркинг. Разгледайте много внимателно картата. Нашият представител ще Ви даде карта, ако имате нужда от такава. Определете маршрута си преди да тръгнете.

Не забравяйте:

- Да настроите огледалата за задно виждане

- Да настроите радиото

- Да разберете как се регулират прозорците

- Да разберете от къде се включват мигачите

- Да разберете от къде се включват чистачките

- Да разберете от къде се включват светлините

- Да разберете от къде се включват дългите светлини

- Да разберете от къде се включват ръчната спирачка

При връщането на автомобила

Винаги пълнете догоре резервоара преди да върнете автомобила. Избягвайте бензиностанции близо до летищата, тъй като е възможно цената на горивото да е по-висока там.

Преди да ни оставите автомобила, не забравяйте да го огледате за последно за ваши вещи, погледнете и в багажника. Ако все пак сте забравили нещо, не се притеснявайте, ние ще се свържем с Вас. Започнете вашето перфектно пътуване в Бургас с услугите на iRent !

Рент-А-Кар СъветиСъветите на iRent за шофиране в България

Шофирайте в дясното платно на пътя.

Минималната легална възраст за шофиране в България е 18.

За да шофирате Ви трябва валидна шофьорска книжка. Всички граждани на страните в ЕС и Швейцария могат да използват националната си шофьорска книжка тъй като България е член на ЕС. Ако сте от държава, която не е член на ЕС, може да използвате шофьорската си книжка за период от една година.

Задължително е използването на предпазни колани, включително и на задната седалка.

Забранено е да се возят деца под 12 годишна възраст на предната седалка.

Ако сте мотоциклетист или сте наели АТВ или скутер от iRent, е задължително да носите предпазна каска при шофиране.

Задължително е шофирането с включени светлини през деня от 01. Ноември до 01. Март. iRent съветва всички свои клиенти да шофират с пуснати светлини и през останалата част от годината. Забранено е използването на мобилен телефон при шофиране, освен ако не използвате хендс фри устройство.

Ограничения на скоростта:

Магистрала: 130 км/ч

Извън населени места: 90 км/ч

В населени места: 50 км/ч

Съветите на iRent за паркиране в България

Разрешено е паркирането само в обозначените за това места в градовете. В София има и зони за паркирани обозначени със Синьо или Зелено, където можете да паркирате след заплащане на съответната такса с SMS на тел: 1302 или на място на служителите на „Паркинги и гаражи”. Плаща се на час. След изпращането на SMS ще получите потвърждение, че заплащането е успешно. Ще бъдете уведомени преди да изтече предплатеният период. В по-големите градове има и много платени паркинги. Цената на час е около 2 лв. Ако Ви се налага да пътувате със самолет, може да се възползвате от услугата на iRent –  Паркинг на летище. Това е удобен начин да си осигурите и гарантирате паркомясто на летището, от което ще пътувате.

При какъвто и да е спешен случай, обадете се на националният телефонен номер за  спешни случаи: 112

 

Коли под наем в Бургас от iRent

Бургас се намира се в близост до българските курорти:  Слънчев Бряг, Несебър, Равда, св.Влас, Поморие, Приморско, Созопол, Китен, Лозенец. iRent предлага и директни доставки до всички морски, зимни и голф курорти в България. Ако имате нужда от повече информация относно доставките и трансферите, които предлагаме, моля разгледайте страницата ни с Допълнителни Услуги.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...