Слънчев Бряг

Коли под наем в Слънчев Бряг

Слънчев бряг е любимият курорт на всички младежи и не само на тях. Съчетал в себе си духа на безкрайното празнуване , курортът през последните няколко години е известен с големия брой инвеститори , търсещи да развиват бизнес там. Въпреки , че Слънчев бряг не е вече онзи утопичен рай за семейна почивка , той се е превърнал е най-посещаваният ни летен курорт. Всяка година милиони българи и туристи избират точно това място за тяхната почивка , защото само тук човек може да се докосне до живота на младите и да види техните цели и виждания върху живота.

Слънчев бряг е разположен в прегръдката на тих залив, а северните части на града са полегнали върху последната част от Стара планина. Именно заради това природата и климата тук са чудесни , въздухът е чист , а бризът и гората предлагат прохлада в летнище нощи. Това е един от най-големите и красиви български курорти , като по всяко време тук могат да бъдат настанени повече от 300 000 туристи.

Близостта му до Варна и Бургас са главните фактори за наплива от посетители всяко лято. Международното летище се намира на едва половин час път от курорта , затова и Слънчев бряг е първата дестинация на чуждестранните туристи. Тук всеки може да прекара безброй незабравими мигове, а забавленията за безкрайни – сърфинг, боулинг, конни спортове , мини-голф , басейни , изискани ресторанти и клуб сергий са само част от нещата , които можете да намерите в Слънчев бряг.

 

Автомобили под наем Слънчев Бряг

Придвижването в града е доста трудно , тъй като инфраструктурата не е способна да поддържа големия брой посетители, затова и единствените начини да стигнете някъде са с кола под наем или пеш. Искрено ви препоръчвам да си наемете кола под наем , за да можете да прекарате почивката си релаксирайки, както си му е реда. Много фирми предлагат автомобили под наем , но само един е лидерът и неговото име е iRent.

 

Резервация на кола от iRent.bg

Фирмата предлага нови и напълно оборудвани автомобили под наем на уникално ниски цени , които всеки българин може да си позволи. Единствено тук можете да бъдете сигурни , че ще получите нов автомобил  под наме , на не повече от 5-6 години , а не както е практиката в България да ви се предлагат коли на по 15-20 години на безумно високи цени.

Големият автопарк , с който фирмата разполага гарантира , че ще откриете точно това , което търсите. Друг плюс на iRent , е че предлагат услугата “ Meet & Greet” , с която ще бъдете посрещнат от представител на фирмата на международното летище в Бургас и няма да ви се налага да търсите транспорт до Слънчев бряг, с което вие спестявате средства , които можете да оползотворите по време на почивката си .

За улеснение на клиентите си фирмата предлага и заявяване и наемане на коли под наем онлайн . За да направите това вие трябва единствено да посетите iRent.bg и да си изберете автомобил под наме и мястото , от което желаете да го вземете . С онлайн наемането вие спестявате още повече средства , тъй като ползвате допълнително намеление, вариращо между 5-10%. Ако наемете автомобил под наем за по-дълъг срок , вие ще ползвате и допълнително намеление. Това е обичайната практика на екипа от iRent , с която те се стремят да направят вашата почивка и наемането на коли под наем възможно най-достъпно.

Възползвайте се от услугите на iRent и в цената на наетия автомобил ще са включени застраховки и денонощен достъп до Пътна помощ , още един бонус , благодарение на който фирмата се е утвърдила като лидер на българския пазар.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...