Несебър

Коли под наем в Несебър


Несебър е уникален по своята красота и вековна история град. Разположен в близост до Бургас, той често бива препълнен с ентусиазирани туристи , търсещи красоти и нови познания. Уникалната история на града го прави притегателен център за българи и чужденци, които искат да се докоснат до света на хората , живели тук преди хилядолетия. Интересен е факта , че дори под Османско владичество градът е бил важен икономически и социален център за много българи.

Разположението на града играе важна роля в стопански план , тъй като още от древни времена тук се е развивала търговия по море. Всеки родолюбец трябва да посети Несебър и най-вече старата част на града. Там са запазени 42 църкви , като голяма част от тях датират от 4-5в. пр.н.е . Някоя от тях са превърнати в картинни галерии и в момента само една функционира като религиозен храм , но това не е пречка туристите да се насладят на добре запазените останки на църкви от едно време. Със своята изящна архитектура Несебър е станал важно средище на много художници , които черпят вдъхновения от църквите , от морето и от духа на самия град.
Голямата мелница, която посреща посетителите на старата част на града е символ на магията на града . Тя стои не помръднала от векове, също като самия град.

 

Автомобили под наем в Несебър

За да се насладите на красотата на курорта вие трябва да го обиколите целия , което не е лека задача , ако вървите пеш. Най-удачният избор е да си наемете автомобил под наем от iRent, с което ще гарантирате вашия комфорт и безопасност на пътя. Защо трябва да се пържите под жаркото лятно слънце в опити да стигнете до хладината на морето , след като можете да се качите в наетия от вас автомобил и да стигнете до плажа за броени минути.

 

Кола под наем от iRent.bg

Възползвайте се от предлаганите от фирмата екстри и с минимално доплащане оборудвайте наетия автомобил с GPS система , благодарение на която ще можете да обиколите всички исторически обекти около Несебър , без да рискувате да се загубите. Допълнителна екстра е и багажникът за покрив , на който лесно и безопасно можете да закрепите вашата лодка, джет или водни ски. IRent са помислили и за хората с малки деца и предлагат детски седалки, за да могат вашите малчугани да се чувстват удобно и да са безопасно закрепени.

Наемете автомобил под наем онлайн и ползвате допълнителни отстъпки от цената, а при наемане кола под наем за по-дълго време ще ползвате специални отстъпки, за които ще разберете от представителите на iRent. Формуляра за онлайн наемане е много опростен и заявката за наемане на кола под наем отнема не повече от няколко минути, като имате възможност да изберете от къде и в колко часа да наемете желания от вас автомобил.

За честите си и лоялни клиенти , фирмата е предвидила и специален план , по който можете да  ползвате ексклузивни отстъпки и услуги, които са иначе недостъпни за обикновените клиенти.

За ваше удобство iRent предлагат и възможността да наемете автомобил под наем със свой личен шофьор , който има задачата да си закара до желано от вас място за максимално бързо време , съобразявайки се с вашето удобство и законите за движения по пътищата. Опитът на водачите е огромен , за да бъде вашата сигурност гарантирана.

Възползвайте се от невероятните предложения на iRent и си осигурете едно незабравимо пътуване до Несебър . Без значения дали сте на почивка или отивате там по бизнес единственият начин да се представите в най-добре светлина е като ползвате услугите ни.

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...