Златни Пясъци

Коли под наем в Златни Пясъци


Много са курортите по Северното Черноморие , но един от най-реномираните между тях е Златни пясъци. Както си личи и от името му , курортът се слави с прекрасните си плажове , чиито песъчинки са толкова финни и чисти , че наподобяват злато. Златни пясъци е един от най-старите български курорти, но същевременно е един от най-модерните и пълни с живот места на Черноморието. Курортът се намира на едва 17км от центърът на град Варна , затова и често е избират от чужденците. Дългата повече от 3 км плажна ивица и кристално чистата вода правят Златни пясъци едно райско кътче , подходящо за семейна почивка и за бизнес срещи. Развлеченията тук са безкрайни – водни ски , джетове , пътуване с корабчета , батути , вариетета и първокласни ресторанти са само част от нещата , които курортът може да предложи на гостите си. За туристите , обичащи разходките са изградени и цели 5 туристически маршрута , преминаващи през исторически места, кътове за отдих и разкриващи невиждани гледки към морето.

 

Автомобили под наем Златни Пясъци

Възползвайте се от новите предложения на iRent и наемете кола , с която да посетите това райско кътче. Единствено тази фирма предлага услугата „Meet and greet” , чрез която ще бъдете посрещнати на летище Варна от представител на компанията , който ще ви транспортира до наетия от вас автомобил под наем . По този начин няма да ви се нагала да губите време и пари в търсене на друг начин за транспорт.  Компанията винаги подхожда с внимание към клиентите и се опитва да ги удовлетвори максимално , затова и iRent разполагат с паркинг на всички летища в България . Паркингите са денонощно охраняеми и при положение , че оставите автомобила си при нас няма да ви се налага да се притеснявате за неговата сигурност.

 

Коли под наем от iRent

За ваше удобство iRent са направили и свой уеб сайт , на който можете да наемете кола под наем онлайн , като предварително изберете час и място на наемане. Така спестявате пари , като не плащате за време , в което не сте ползвали автомобила под наем . Допълнителен плюс на онлайн записването е , че всички клиенти ползват отстъпка от 5-10%. Ако наемете автомобил под наем за цялата си почивка вие ще се възползвате от още една отстъпка , която ще ви бъде подробно обяснена от представител на фирмата. Богатият автопарк и стотиците автомобили под наем , гарантират вашето удобство и комфорт. Всички коли под наем са нови и изправни , а в цената им са включени неограничен пробег и застраховки. Тук можете да намерите автомобили под наем от всички класове , за всякакви поводи – икономични за семействата , спортни и специални за тържества , луксозни за вашите бизнес срещи . Качеството на предлаганите коли под наем е доказано , а тяхната цена е без прецент и започва от 20 евро за ден.

Златни пясъци е подходящ за симпозиуми , делегации и други бизнес мероприятия. Затова iRent предлагат и предоставянето на голям брой автомобили под наем, които да обслужат гостите ви. Можете да наемете и нашите обучени водачи , които да осигурят безопасното и комфортно пътуване на вашите приятели, гости , колеги.
Възползвайки се от тази услуга  лично ще ви бъде отправена специална оферта със солидно намаление от крайната цена на автомобилите под наем , която ще ви зарадва приятно.

IRent – единствената фирма, предлагаща европейски лукс и качество на български цени. Доверете ни се, ние няма да ви разочароваме!

 

1 Детайли 2 Избор 3 Наем
 

Възможно е да Ви бъде начислена допълнителна такса в офиса, тъй като за "Място на наемане" и "Място на връщане" сте избрали различни дестинации!

 
 


зареждане...